Om mig

Nu & Då

IMG_5509

Fotografering är något som ätit upp halva mitt liv, på både gott och ont. Det är ett dyrt intresse, och ännu dyrare när det förvandlas till ett yrke. Men med tiden har mitt intresse tack och lov börjat löna sig! Jag får cred för bilder jag tagit, ibland till och med betalt. Skämt åsido, jag tar det hela väldigt seriöst. Med glimten i ögat.

Jag har haft F-skatt sedan jag gick från ungdom till vuxen efter gymnasiet och har tagit alla möjliga uppdrag sedan dess. Lite affischer, någon plåtning för butik här och där, några bröllop, företagsporträtt och massor av studentfester. Bland annat. Det är mycket konserter och musik också, jag filmar musikvideor och fotograferar i Rampljuset och plåtar mycket konserter för bland annat Musicstage.

Bortsett från att ha stirrat mig blind på mina fotografkamraters skills för att lära mig hur sjutton allt fungerar så har jag studerat fotografi A, B och C på Fredrika Bremergymnasierna där jag läste Bild- och formgivning. Min fotolärare var generös och lät mig gå C-kursen, fast den egentligen inte existerade. I ett vilset kapitel av mitt liv skaffade jag mig även en examen i psykologi (med inrikting mot personal och arbetsliv), så om ni har några förslag på hur jag använda den inom foto får ni gärna hojta, för den var ganska dyr.

Idag sysslar jag främst med företagsfotografering. Precis som det finns olika typer av företag producerar jag olika typer av bilder. Allt för att leverera något som matchar just er vision. Redaktionella annonser, material till nya hemsidan, ett ansikte på era medarbetare, innehåll till sociala medier, employer branding-material.. You name it! Och ringer till mig såklart.